Επιστροφή σε Μαθήματα

Γ’ Τάξη

                                              Μαθήματα Γενικής Παιδείας (12 ώρες την εβδομάδα)

Ελληνική Γλώσσα (3 ώρες)
— Νέα Ελληνική Γλώσσα (2 ώρες)
— Νέα Ελληνική Λογοτεχνία (1 ώρα)
Μαθηματικά (3 ώρες)
— Άλγεβρα (2 ώρες)
— Γεωμετρία (1 ώρα)
Φυσικές Επιστήμες (3 ώρες)
— Φυσική (2 ώρες)
— Χημεία (1 ώρα)
Ξένη Γλώσσα (1 ώρα)
— Αγγλικά

Εισαγωγή στις Αρχές της Επιστήμης των Η/Υ
(1 ώρα)
Φυσική Αγωγή (1 ώρα)

             Μαθήματα Ειδικότητας (23 ώρες την εβδομάδα)

Τομέας Μηχανολογίας:
Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών

  1. Στοιχεία Μηχανών (3Θ)  [ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ]
  2. Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων  (3Θ)  [ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ]
  3. Μηχανουργική Τεχνολογία – Εργαλειομηχανές (2Θ+6Ε)
  4. Ανελκυστήρες – Ανυψωτικές Μηχανές (2Θ)
  5. Στοιχεία Ψύξης – Κλιματισμού  (2Θ+5Ε)

Τομέας Μηχανολογίας:
Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού

  1. Στοιχεία Μηχανών (3Θ)  [ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ]
  2. Στοιχεία Ψύξης – Κλιματισμού (3Θ+5Ε)  [ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ]
  3. Εγκαταστάσεις Κλιματισμού (3Θ+4Ε)
  4. Συστήματα Ελέγχου, Ρύθμισης και Αυτοματισμού Εγκαταστάσεων Ψύξης και Κλιματισμού (1Θ+2Ε)
  5. Μηχανολογική Σχεδίαση Εγκαταστάσεων Ψύξης και Κλιματισμού (2Ε)

 

Τομέας Μηχανολογίας:
Τεχνικός Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων και Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου

  1. Στοιχεία Μηχανών (3Θ)  [ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ]
  2. Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων (3Θ)  [ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ]
  3. Συντήρηση και Επισκευή Εγκαταστάσεων Καύσης Υγρών και Αερίων Καυσίμων (2Θ+3Ε)
  4. Ύδρευση – Αποχέτευση (1Θ+3Ε)
  5. Κατασκευή και Λειτουργία  Κεντρικής Θέρμανσης (1Θ+5Ε)
  6. Σχέδιο Ειδικότητας (2Ε)

Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας:
Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών

  1. Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (3Θ)  [ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ]
  2. Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (3Θ)  [ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ]
  3. Σύγχρονο Περιβάλλον Γραφείου (2Θ+2Ε)
  4. Φορολογική Πρακτική (2Θ+4Ε)
  5. Λογιστικές Εφαρμογές (5Ε)
  6. Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις (2Θ)

Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας:
Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων 

  1. Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (3Θ)  [ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ]
  2. Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (3Θ)  [ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ]
  3. Οργάνωση και Λειτουργία Τουριστικών Επιχειρήσεων (2Θ+2Ε)
  4. Οργάνωση και Λειτουργία Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων (2Θ+2Ε)
  5. Γεωγραφία Τουρισμού (2Ε)
  6. Εφαρμογές στον Τουρισμό (3Ε)
  7. Αγγλικά Ειδικότητας II (2Θ)
  8. Γαλλικά  (2Θ)

Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας:
Υπάλληλος Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού  

  1. Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (3Θ)  [ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ]
  2. Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (3Θ)  [ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ]
  3. Οργάνωση και Διαχείριση Αποθηκών (3Θ+2Ε)
  4. Οργάνωση και Διαχείριση Μεταφορών (2Θ+2Ε)
  5. Εφαρμογές Εφοδιαστικής  (3Θ+3Ε)
  6. Λογιστικές Εφαρμογές  (2Ε)

Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας:
Υπάλληλος Εμπορίας και Διαφήμισης   

  1. Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (3Θ)  [ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ]
  2. Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (3Θ)  [ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ]
  3. Σύγχρονο Περιβάλλον Γραφείου  (2Θ+2Ε)
  4. Διαφήμιση (2Θ+4Ε)
  5. Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις (2Θ)
  6. Εφαρμογές Μάρκετινγκ  (3Ε)
  7. Λογιστικές Εφαρμογές  (2Ε)

 

Τομέας Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής:
Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής

  1. Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις (3Θ) [ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ]
  2. Αρχές Βιολογικής Γεωργίας (3Θ) [ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ]
  3. Δενδροκομία – Αμπελουργία (2Θ+3Ε)
  4. Φυτά Μεγάλης Καλλιέργειας – Κηπευτικές Καλλιέργειες  (2Θ+3Ε)
  5. Αρδεύσεις Καλλιεργειών (1Θ+2Ε)
  6. Φυτοπροστασία (2Θ+2Ε)

Τομέας Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής:
Τεχνικός Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου

  1. Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις (3Θ)
  2. Αρχές Βιολογικής Γεωργίας (3Θ)
  3. Ανθοκομικά Φυτά (2Θ+2Ε)
  4. Εφαρμογές Αρδευτικών Δικτύων στην Κηποτεχνία (1Θ+2Ε)
  5. Σχεδιασμός Φυτοτεχνικών Έργων (2Θ+3Ε)
  6. Συντήρηση Κηποτεχνικών Εφαρμογών (2Θ+3Ε)

 

Τομέας Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής:
Τεχνικός Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών

  1. Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις (3Θ)
  2. Αρχές Βιολογικής Γεωργίας (3Θ)
  3. Αρχές Επεξεργασίας Τροφίμων (2Θ+2Ε)
  4. Μεταποίηση Φυτικών Προϊόντων (2Θ+3Ε)
  5. Μεταποίηση Ζωικών Προϊόντων (2Θ+3Ε)
  6. Ασφάλεια Τροφίμων (2Θ+1Ε)